Laura Kujala

Toimin Tonttu Päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Minuun voit olla yhteydessä mm. laskutusasioissa.

Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksenopettaja sekä lähihoitaja. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja annan niiden näkyä työssäni. Tutustutan lapsia myös joogaan satumaailman ja mielikuvituksen kautta. Lapset oppivat tonttuilun alkeita seurassani. Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Anni Kuukasjärvi

Olen Anni, koulutukseltani lähihoitaja ja suuntautunut lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalalle. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen ja empaattinen.Tarjoan lapselle sylin ja lempeän, turvallisen aikuisen, jonka kanssa voi myös nauraa ja hassutella. Pidän lasten kanssa askartelusta ja liikunnasta sekä opetan mielelläni laululeikkejä. Olen kahden lapsen äiti ja vapaa-ajallani nautin ulkoilusta ja leipomisesta.

Emilia Ahvenniemi

Olen koulutukseltani lähihoitaja. Luonteeltani olen huumorintajuinen ja nauravainen persoona. Työssäni koen tärkeäksi kohdata jokaisen lapsen omana itsenään sekä hyvän yhteistyön perheiden ja päiväkodin välillä. Arjen pienet ilot ja hyvä työilmapiiri ovat minulle tärkeä osa arkea. Retkeily, liikkuminen ja kädentaidot kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiin ja hyödynnän näitä mieluusti työssäni.

Anniina Kela

Olen Anniina, lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen suuntautunut lähihoitaja ja yhden lapsen äiti Oulusta. Luonteeltani olen rento, puhelias ja avoin. Minä rakastan eläimiä, luontoa ja käsitöitä. Näitä tuonkin aktiivisesti töissä esille touhutessani lasten kanssa! Myös huumori ja rento ilmapiiri ovat minulle tosi tärkeä osa työtä. Lapsille haluan olla kiireetön ja välittävä aikuinen, jolle voi tulla kertomaan ilot ja surut aina avoimesti ja luottamuksella.

Elisa Viitala

Tervehdys! Olen vuonna 2016 Lapin ammattikorkeakoulusta valmistunut, varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuudella varustettu sosionomi. Toimin Puotitontun päiväkodissa vastaavana opettajana. Työssäni pyrin mahdollistamaan lapsille turvallisen sylin sekä rauhallisen ja yksilölliset tarpeet huomioon ottavan päiväkotiarjen, josta ei leikkiä, hassuttelua ja kannustamista puutu. Pidän myös todella tärkeänä avoimen vuorovaikutussuhteen luomista lasten perheisiin, tämä kun on avainasemassa onnistuneen varhaiskasvatuksen kannalta. Hymyillään, kun tavataan!